Internet Discovery Day i Malmö 28/5

Den här artikeln handlar om Internet Discovery Day 2014. För 2015 års upplaga, anmäl dig här.

Den 28:e maj är det återigen dags för Internet Discovery Day i Malmö!

Det är gratis och du registrerar dig här.

Varför ska du besöka Internet Discovery Day (IDD)?

IDD är ett oslagbart sätt att ta pulsen på vad som händer på internet just nu och att få träffa södra Sveriges blivande internetstjärnor. Förra året syntes bl.a. Owegoo (i Sydsvenskan här), snabbväxaren PinMeTo, PingPal, YouCruit (stängde investeringsrunda på 3 miljoner kr nyligen), Planeto (med sina framgångsrika Quiz-mobilspel) och Bilupphandling (mer här) för att nämna några av de drygt 40 projekt som ställde ut.

Tänk på att det nyligen införda investeraravdraget gör det extra fördelaktigt för dig som privatperson att investera i små bolag. Kanske hittar du ett företag du vill stötta och göra en spännande resa tillsammans med på IDD?

Driver du ett eget AB går det alldeles utmärkt att investera överskottet från den verksamheten i en startup. Är det inte dags att även du blir “affärsängel”?

Varför ska du ställa ut på Internet Discovery Day (IDD)?
IDD är ett perfekt tillfälle att lansera en ny produkt eller tjänst. Ta chansen att visa upp vad du arbetar med inför möjliga kunder och investerare.

Vi (arrangörer) håller som bäst på att sätta ihop olika priser man kan som utställare vinna. Det är priser som kan vara mycket viktiga för dig som nystartad.

Det kostar inget att ställa ut på IDD. Det enda du investerar är din tid. Tillbaka får du uppmärksamhet, feedback, möjlighet att träffa partners, kunder och investerare samt som sagt chans att vinna bra priser.

Du behöver inte ha ett färdigt bolag eller jobbat jättelänge med din idé (det är såklart OK det också). På IDD är alla välkomna.
Vi kommer också att ha en hejdundrande efterfest, dagen innan Kristi Himmelsfärdshelgen. Kl 16:30 börjar serveringen av öl och annan dricka. Ett utmärkt tillfälle att sy ihop maj månad och kanske hela våren tillsammans med startupföretag från hela södra Sverige!
Anmäl dig här. Vi ses!
Varför ska du sponsra och synas på Internet Discovery Day (IDD)?
Det finns flera goda skäl att sponsra IDD.

För det första gynnar det regionens tillväxt och framtida jobb. Det är just med den typ av “startup”-företag som syns på IDD som vår framtida välfärd byggs och finansieras. Om du själv är entreprenör vet du hur viktigt det är att få hjälp precis i början. IDD är först och främst till för att ge nya entreprenörer en så bra start som möjligt. Här kan du som sponsor hjälpa till!
För det andra räknar vi med över 200 besökare, alla med intresse i entreprenörskap, internet och digitala affärer. Säljer du något som har med detta att göra är IDD ett mycket bra ställe att synas på. Det kommer att bloggas, instagrammas och twittras så det står härliga till från eventet. Självklart ska din logga synas då!
För det tredje är IDD ett mycket bra ställe att bygga relationer med bolag som gör nyskapande nya tjänster.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan synas som sponsor på IDD!

(Å, förresten, jag som skriver heter Erik Starck och jag jobbar på Startup Studio. Vi hjälper företag med innovationsdriven tillväxt – alltså att ta nya produkter från upptäckt till tillväxt. Kan vi hjälpa dig?).